12.ŠKOLA KLIZANJA

Klizalište “Morska pahuljica” na Gatu Karoline Riječke

Grad Rijeka u suradnji s Domom mladih i ove godine organizira 12. po redu Školu klizanja i to:

TOKOM TRAJANJA ŠKOLSKE GODINE 

od 19. do 23.prosinca 2016. u terminima od 14.00-16.00

!!!Upis u školu klizanja koja će se odvijati u terminu prije školskih praznika NE PODRAZUMJEVA direktan nastavak pohađanja škole u terminima za vrijeme školskih praznika!

ZA VRIJEME ŠKOLSKIH PRAZNIKA

od 27. prosinca 2016. do 13. siječnja 2017. u terminima od 8.00h do 16.00h

U školu klizanja tokom školskih praznika mogu se upisati osnovnoškolska djeca koji mogu pohađati minimalno jedan tjedan Škole klizanja. Škola klizanja je besplatna. Polaznik/ce koji/e nemaju svoje klizaljke, svaki dan plaćaju najam klizaljki na klizalištu u iznosu od 10,00kn.

 

KAKO PRIJAVITI DIJETE:

1.ISPUNITI ON LINE PRIJAVU

Ispunjavanjem online prijavnice samo iskazujete interes za upis u Školu klizanja. Ona ne podrazumijeva direktan upis u traženi termin. Upisi se mogu zaključiti i potvrditi tek nakon dogovora sa koordinatoricom upisa Doma mladih (koja će Vas kontaktirati ukoliko ste točno upisali broj telefona/mobitela za kontakt). Online prijavnice će se obrađivati redoslijedom kojim budu pristizale.

!!!Prijave osobno, telefonom, e-mailom koji nisu online prijavnica ili putem poruke na telefonskoj sekretarici ne primamo.

2.ISPUNITI I POSLATI SUGLASNOST

Ispunjenu i potpisanu suglasnost poslati poštom ili donijeti osobno (Laginjina 15, Rijeka) ili skenirati i poslati e-mailom na iva@dom-mladih.hr; suglasnosti faksom ne uvažavamo.

!!!Polaznici/ce čiji roditelji nisu do početka Škole klizanja dostavili potpisane suglasnosti bit će ispisani (obrazac suglasnosti možete preuzeti niže dolje ili osobno u Domu mladih).

ONLINE PRIJAVA 

OBRAZAC SUGLASNOSTI (bit će dostupna od 12.prosinca 2016. od 8.00h)

!!!!Prednost pri upisu u Školu klizanja imat će djeca koja su prošle godine ostala na listi čekanja, a koja nikada nisu pohađala Školu klizanja (cca 20-tak djece).  Njih će Dom mladih kontaktirati prije početka Škole klizanja.

Kontak osoba: Iva Marčelja, stručna suradnica za programe, 051/512-715, iva@dom-mladih.hr