LIKOVNA RADIONICA „DJECI ZA DAN DJECE“

 Dom mladih, petak 24.studenog 2017. od 17.00 do 20.00h

Cijena radionice 100,00kn (materijal je uključen u cijenu)

 

Dom mladih poziva sve vrijedne kreativce/kreativke od  7 do 11 godina da se u petak 24. studenog 2017. od 17.00 do 20.00 pridruže likovnoj radionici inspiriranoj Svjetskim danom djece!

Kako i priliči ova radionica osmišljena je da razveseli, zabavi i opusti sve sudionike koji nam se pridruže. S tom idejom vodiljom radionica nudi šarolike tehnike, dobru zabavu uz izradu šarenih mekanih pompona, poziranje i brzo crtanje, ako za to na kraju bude vremena a glavni zadatak biti će izrada maštovitog oblačića zahvalnosti i veselja. Bit će tu svega po malo – pisanja, izrezivanja i miješanja boja. Sve šarene detalje otkrit će sudionici na samoj radionici!

Voditeljica radionice je dugogodišnja vanjska suradnica Doma mladih Vedrana Stipić, prof. likovne kulture.

Prijave otvorene do popunjenja grupe.

KAKO PRIJAVITI DIJETE

1.Ispuniti online prijavnicu

2.Ispuniti i potpisati obrazac suglasnost

3.Uplatiti 100,00kn

4.Kopiju uplatnice i potpisanu suglasnost dostaviti osobno (Laginjina 15) ili skenirano e-mailom (info@dom-mladih.hr) najkasnije do četvrtka 23.studenog 2017.

KAKO ZNAM DA JE PRIJAVA USPJEŠNO POSLANA

Ukoliko ste ispunili sve tražene podatke  u online prijavnici, upisali verifikacijski broj na kraju prijavnice, te kliknuli Pošalji, na ekranu bi Vam se trebala pojaviti poruka da je Vaša predbilježba poslana. Isto tako na e-mail koji ste upisali u prijavnicu bit će Vam poslana obavijest sa kopijom prijavnice.

ON LINE PRIJAVNICA

OBRAZAC SUGLASNOSTI

PRIMJER UPLATNICE