ŠKOLSKI SUSRETI LIDRANO 2020. – ŽUPANIJSKA RAZINA

OSNOVNE INFORMACIJE

Ministarstvo znanosti, obrazovanja Republike Hrvatske te Agencija za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske i ove godine organiziraju Hrvatske školske susrete LiDraNo.

Pretpostavljamo da će svaka osnovna i srednja škola provesti gradski susret za novinarski, literarni i scenski izraz do 13. veljače 2020.

Ovogodišnji domaćini LiDraNo 2020. su Dom mladih i OŠ Zamet iz Rijeke.

Rok za dostavu radova i prijava je četvrtak 20. veljače 2020. Nepotpune prijave, radove koji nisu opisani prema propozicijama ili one koji stignu nakon 20. veljače 2020., Županijsko povjerenstvo neće prihvatiti.

Scenski dio ovogodišnjeg LIDRANA održat će se 9. i 10. ožujka 2020. Poziv i detaljan raspored scenskog dijela Susreta, kao i sve ostale potrebne obavijesti, škole će dobiti nakon što pristignu sve prijave.

Literarni i novinarski radovi koji su predloženi na državnu razinu bit će objavljeni na stranicama Doma mladih i obznanjeni tokom scenskih susreta.

O datumu i vremenu održavanja okruglih stolova gdje ćete imati priliku popričati s povjerenstvima, bit ćete na vrijeme obaviješteni.

SLANJE TABLICE / PRIJAVNICE

Škola ispunjava jednu tablicu/prijavnicu sa traženim podacima učenika/učenica. U tablicu upisuju se svi učenici/učenice svih izraza. Ispunjena tablica ujedno je i prijavnica učenika/učenica škole. Tablica se šalje isključivo e-mailom na [email protected].

IZJAVA O SUGLASNOSTI

E- mailom na [email protected] potrebno dostaviti skenirane ispunjene i potpisane privole za svakog/svaku prijavljenog/ prijvljenu učenika/ učenicu i mentora/ mentoricu.

SLANJE RADOVA

Prijavljeni radovi ne smiju biti objavljeni, izvedeni ili nagrađivani prije smotre Lidrano 2018./2019. koja se održavala u Šibeniku od 25. do 29. ožujka 2019.