Pravila o kolačićima

Datum stupanja na snagu: 27. rujna 2018.

Ustanova Dom mladih (u daljnjem tekstu: Ustanova) djeluje na web stranici https://dom-mladih.hr/ (u daljnjem tekstu: Usluga). Korištenjem Usluge pristajete na korištenje kolačića. Naša pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići, kako koristimo kolačiće, kako treće strane s kojima surađujemo mogu koristiti kolačiće na usluzi, Vaše izbore u vezi s kolačićima i dodatne informacije o kolačićima.

Što su kolačići?

Kolačići su mali dijelovi teksta koje Vaš web preglednik šalje web stranici koju posjećujete. Datoteka kolačića pohranjena je u Vašem web pregledniku i dopušta Vam da Vas usluga ili treća strana prepoznaju i olakšaju Vaš sljedeći posjet kako bi Vam korištenje Usluge bilo što korisnije.

Kako upotrebljavamo kolačiće?

Kada koristite i pristupite Usluzi, u web pregledniku možemo postaviti brojne datoteke kolačića. Kolačiće koristimo u sljedeće svrhe:

  • Kako bi omogućili određene funkcije Usluge
  • Koristimo sesije i trajne kolačiće na Usluzi i koristimo različite vrste kolačića za pokretanje Usluge
  • Koristimo uslugu trećih strana pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i mogućnost korisnika da reguliraju postavke kolačića koje su potrebne, dostupne su na ovoj poveznici.

Koji su Vaši izbori u vezi s kolačićima?

Ako želite izbrisati kolačiće ili uputiti web preglednik za brisanje ili odbijanje kolačića, posjetite stranice pomoći Vašeg web preglednika. Imajte na umu, da ako izbrišete kolačiće ili ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve značajke koje nudimo, možda nećete moći pohraniti svoje postavke, a neke od naših stranica možda se neće ispravno prikazivati.

  • Za web preglednik Chrome posjetite ovu stranicu od Googlea.
  • Za web preglednik Internet Explorer posjetite ovu stranicu od tvrtke Microsoft.
  • Za web preglednik Firefox posjetite ovu stranicu od Mozilla.
  • Za web preglednik Safari posjetite ovu stranicu od tvrtke Apple.
  • Za bilo koji drugi web preglednik posjetite web stranice službenih web preglednika.

Gdje možete pronaći više informacija o kolačićima?

Više o kolačićima i web stranicama treće strane možete saznati na AllAboutCookies.