Najavljujemo da će se u Rijeci u prostoru Doma mladih održati program stručnog osposobljavanja za dobivanje certifikata:

Stručna voditeljica/stručan voditelj dramsko-pedagoških aktivnosti i metoda primijenjenog kazališta

Kako bi osobe koje u svom radu primjenjuju dramsku pedagogiju stekle stručnost i kompetentno ju primjenjivale, potrebno je praktičnim treninzima doživjeti i obuhvatiti širinu dramske pedagogije. Njezin krajnji cilj nije samo pravljenje predstave (kako je to najčešće uvriježeno) nego je njezin glavni cilj: odgoj za život, a to znači i primjena dramskih igara i vježbi u nastavi, u timskom radu, u raznim interaktivnim oblicima nastupanja koristeći metode primijenjenog kazališta, što svakako dovodi do značajnog osobnog rasta.

Ovaj program je namijenjen svima koji rade u razredu, te s raznim drugim grupama kroz različite projekte i programe jer dramske igre i vježbe su adaptivni alati i primijena je zaista široka.

Rok za prijavljivanje je subota 19. 10. 2024.

Važno!
Molimo Vas da pročitate uvodni letak, a prije nego što se odlučite na prijavljivanje za ovaj program potrebno je poslati upit voditeljici na: [email protected] kako biste dobili detalje o cijelom programu, kotizaciji, sadržajima modula i samoj realizaciji.