18. ŠKOLA KLIZANJA – OBAVIJEST

Klizalište “Morska pahuljica” na Gatu Karoline Riječke

Grad Rijeka u suradnji s Domom mladih organizira 18. Školu rekreativnog klizanja na riječkom klizalištu “Morska pahuljica” na Gatu Karoline Riječke. Škola će se održavati svim radnim danima za vrijeme zimskih školskih praznika od 26. prosinca 2022. do 05. siječnja 2023. u terminima od 9.00 – 16.00h.

Škola klizanja namijenjena je osnovnoškolskoj djeci i za polaznike/ce je besplatna. Za polaznike/ce koji nemaju svoje klizaljke, najam klizaljki iznosit će 10 kuna po danu.

Upisi kreću u ponedjeljak, 12. prosinca 2022. u 8.00h i bit će mogući isključivo putem online prijavnice koja će biti dostupna u ponedjeljak od 8.00h na stranicama Doma mladih pod „Novosti“.

Ispunjavanjem online prijavnice iskazujete interes, a upis se potvrđuje nakon što vas koordinatorica upisa Doma mladih kontaktira. Više informacija i detalja bit će dostupno na objavi u ponedjeljak.

* Ukoliko vam se u ponedjeljak u 8.00h ne prikaže nova objava, molimo pritisnite opciju „Osvježi / Refresh“ na vašim internetskim preglednicima kako biste ju mogli vidjeti.