PILOT PROJEKT „IGRAM SE, ISTRAŽUJEM, SPOZNAJEM – PROGRAM POTICANJA DAROVITOSTI OSNOVNOŠKOLACA GRADA RIJEKE“ – NASTAVAK RADIONICA U ŠK. GOD. 2020./2021.

Dom mladih ponovno pokreće radionice pilot projekta „IGRAM SE, ISTRAŽUJEM, SPOZNAJEM“ koje su bile prekinute uslijed donošenja mjera suzbijanja i sprečavanja širenja epidemije koronavirusa.

Radionice će se održavati u prostorima Doma mladih prateći sve aktualna mjere i preporuke HZJZ. Dio radionica počet će s radom u subotu 10. listopada 2020., dok će drugi dio radionica početi u subotu 17. listopada 2020. Polaznici pohađaju radionice svaku drugu subotu u jutarnjim satima. Polaznici pojedinih radionica dolaze s 15 minuta razmaka. Školski sat je smanjen s 45 na 40 minuta te je trajanje radionica skraćeno s 4 školska sata na 3. Polaznici se okupljaju ispred ulaza navedenog u rasporedu te ih mentor uvodi u učionicu. Roditeljima nije dozvoljen ulaz u prostore Doma mladih.

Detaljan raspored radionica – datum početka, vrijeme i prostor održavanja radionica možete preuzeti ovdje.

Polaznici sa sobom trebaju uzeti pernicu, marendu, vodu/sok te maskicu u slučaju kada se smanjuje razmak između polaznika u pojedinoj aktivnosti.

Veselimo se nastavku druženja, učenja i stvaranja u sklopu našeg pilot projekta!