WEBINAR ŠTO UČINITI DA DAR NE POSTANE DAR-MAR: PREGLED TEMA IZ PODRUČJA RADA S DAROVITIMA – PRIJAVE

International Centre for Innovation in Education (ICIE) i Grad Rijeka u svibnju 2019. godine potpisali su ugovor o održavanju Edukacije učitelja, stručnih suradnika i ravnatelja odgojno-obrazovnih ustanova grada Rijeke za izgradnju kapaciteta za identifikaciju i rad s darovitim učenicima. Edukacija, u trajanju od 250 sati podijeljenjih u deset tematskih jedinica, započela je u kolovozu 2019. i završava 2. ožujka 2021. godine. Međutim, time ne prestaje suradnja Grada Rijeke i ICIE-a, već se nastavlja s ciljem jačanja tima stručnjaka i razvijanja programa za darovite u Rijeci, kao i s ciljem dugoročnog pružanja potpore i edukacija u drugim djelovima Hrvatske.

Rezultat navedene edukacije i suradnje je webinar Što učiniti da dar ne postane dar-mar: pregled tema iz područja rada s darovitima koji će se održati 2. ožujka 2021. godine u 17:00 sati, a koji organiziraju sudionici edukacije. Webinar je organiziran s ciljem prikaza relevantnih tema iz područja rada s darovitim učenicima, naznačenih u nastavku, i s ciljem informiranja o važnosti istih, stoga Vas pozivamo da mu prisustvujete.

Webinar će se održati prema programu:

17:00 – 17:15 Uvodni pozdravi
Pregled relevantnih tema iz područja rada s darovitim učenicima (na hrvatskom jeziku)
17:15 – 17:45 Što je darovitost i kako ju prepoznati
18:00 – 18:50 Rad s potencijalno darovitim učenicima
19:00 – 19:30 Problemi potencijalno darovitih učenika
19:30 – 19:50 Savjetovanje i roditeljstvo
Predstavljanje rezultata programa, prof. Taisir Yamin (na engleskom jeziku)
20:00-20:30 International Capacity Building in Excellence and Gifted Education: Rijeka Initiative

Djelatnici fakulteta, ravnatelji, nastavnici, savjetnici, roditelji, student i svi zainteresirani pozvani su pridružiti se ovom jednistvenom događaju, kako na lokalnoj, tako i na međunarodnoj razini. International Centre for Innovation in Education osigurat će polaznicima webinara potvrde za sudjelovanje.

Zbog ograničenog broja prijava, molimo, prijavite se za besplatno sudjelovanje putem ONLINE PRIJAVNICE. Nakon slanja prijave na e-mail adresu koju upišete u prijavnicu, dostavit ćemo ZOOM poveznicu za pristup webinaru.