UVODNI WEBINAR ZA RODITELJE POTENCIJALNO DAROVITE DJECE

Dom mladih u suradnji s Gifted lab-om organizira prvi, od 8 planiranih, webinara namijenjenih roditeljima potencijalno darovite djece.

Gifted lab prvi uvodni seminar poklanja svim zainteresiranima, stoga za sve prijavljene sudionike webinar će biti besplatan.

Prvo predavanje u trajanju od sat i pol vremena, bit će 60 minuta izlaganja i 30 minuta vremena za pitanja i odgovore. Taj će format imati svi ostali webinari koji slijede nakon ovog uvodnog.

Tema prvog webinara je KAKO BITI „DOVOLJNO DOBAR“ RODITELJ DAROVITOM DJETETU? .

Svi ljudi koji imaju djecu doživljavaju veliki pritisak da se najbolje pokažu u ulozi roditelja. Taj pritisak je još veći kada imamo darovito/talentirano ili dvostruko izuzetno dijete, jer ta djeca dolaze u “nestandardnom pakiranju“ te za njihov odgoj nema utabanog puta, putokaza i priručnika. Život roditelja darovite djece nije mirna i tiha rijeka, već više sliči vožnji u zabavnom parku gdje se u jednoj sekundi smijete ili ste ponosni što ste tu, u drugoj ste bez daha, u trećoj piljite u čudu i zapanjenosti, u četvrtoj vam se plače od muke ili se ledite na licu mjesta.

Bit će riječi i o ključnim stvarima koje treba znati i držati ih se kako biste odgajili uravnoteženo produktivno i socijalno prilagođeno darovito dijete te će se ukratko proći teme narednih webinara.

OSNOVNE INFORMACIJE

Kada?
6. studenog 2020. od 18.00 – 19.30h

Gdje?
online, putem platforme ZOOM

Voditeljica
Miona Majstorović Lemaitre, SENG SMPG facilitator

Cijena
besplatno za sve sudionike

Prijava
za prijavu je potrebno do 4. studenog 2020. ispuniti online prijavnicu koja će biti dostupna na web stranicama Doma mladih (pod novosti) od 22. listopada 2020.