UVODNI WEBINAR ZA RODITELJE POTENCIJALNO DAROVITE DJECE

Dom mladih u suradnji s Gifted lab-om organizira prvi, od 8 planiranih, webinara namijenjenih roditeljima potencijalno darovite djece.
Gifted lab prvi uvodni seminar poklanja svim zainteresiranima, stoga za sve prijavljene sudionike webinar će biti besplatan.

Prvo predavanje u trajanju od sat i pol vremena, bit će 60 minuta izlaganja i 30 minuta vremena za pitanja i odgovore. Taj će format imati svi ostali webinari koji slijede nakon ovog uvodnog.

Tema prvog webinara je KAKO BITI „DOVOLJNO DOBAR“ RODITELJ DAROVITOM DJETETU? .

Svi ljudi koji imaju djecu doživljavaju veliki pritisak da se najbolje pokažu u ulozi roditelja. Taj pritisak je još veći kada imamo darovito/talentirano ili dvostruko izuzetno dijete, jer ta djeca dolaze u “nestandardnom pakiranju“ te za njihov odgoj nema utabanog puta, putokaza i priručnika. Život roditelja darovite djece nije mirna i tiha rijeka, već više sliči vožnji u zabavnom parku gdje se u jednoj sekundi smijete ili ste ponosni što ste tu, u drugoj ste bez daha, u trećoj piljite u čudu i zapanjenosti, u četvrtoj vam se plače od muke ili se ledite na licu mjesta.

Bit će riječi i o ključnim stvarima koje treba znati i držati ih se kako biste odgajili uravnoteženo produktivno i socijalno prilagođeno darovito dijete te će se ukratko proći teme narednih webinara.

OSNOVNE INFORMACIJE

Kada?
– 6. studenog 2020. od 18.00 – 19.30h

Gdje?
– online, putem platforme ZOOM

Voditeljice
– Miona Majstorović Lemaitre, SENG SMPG facilitator

Cijena
– besplatno za sve sudionike

Prijava
– za prijavu je potrebno do 4. studenog 2020. ispuniti online prijavnicu