UPIS U KREATIVNU RADIONICU „ČAROBNI SVIJET ŽIVOTINJA“ U SURADNJI S KORAART

Dom mladih u novoj radioničkoj godini svoja vrata otvara kreativnoj radionici „Čarobni svijet životinja“ u suradnji s KORAART.

Cilj radionica je povezivanje s prirodom, buđenje mašte te poticanje sudionika na vlastito likovno stvaralaštvo. Radionice su namijenjene djeci predškolske dobi (5. i 6. godina) i školske dobi (od 1. do 4. razreda). Kroz likovne aktivnosti djecu se potiče na izražavanje vlastitih ideja kao i razvijanje likovnog izraza.
U sklopu kreativnih radionica osmišljavati ćemo priče, učiti o životinjskim „supermoćima“, proučavati ljepotu „dizajna“ šarenog perja ptica, leptirovih krila, neobičnih buba i raznoraznih zanimljivih životinja. Izrađivati će se likovne radove inspirirani ovim čudesnim svijetom.

Radionice će se odvijati tijekom cijele školske godine te uključuju grupni i samostalni rad uz stručno vođenje. Četvrtkom će polaznici dobivati putem e-maila prezentaciju tehnike i detaljne upute za rad, a ponedjeljkom će se radionica odvijati on line (preko aplikacija za održavanje radionica na daljinu) od 18:00 do 18:45, gdje ćemo se zajedno družiti i dalje usavršavati rad na zadatku.

Mjesečna cijena radionice iznosi 150,00 kn. Voditeljica radionica Koraljka Jukić, mag.art.

Za prijavu je potrebno poslati ONLINE prijavnicu. Upisi su mogući tijekom cijele školske godine do popunjavanja slobodnih mjesta.