TRY THEATRE – UPISI U NOVU SEZONU

Riječka škola glume na engleskom jeziku Try theatre vraća se u Dom mladih i otvara upise za dramske radionice za nadolazeću sezonu 2022./2023.!

Udruga The Rijeka Youth theatre od 2010. godine organizira glumačke radionice i izvodi predstave na engleskom jeziku za djecu i mlade. Podijeljeni u grupe od 12 do 15 polaznika i uz pratnju iskusnih voditelja , mladi tryjevci kroz igru, zabavu i smijeh razvijaju svoje glumačke i društvene vještine u opuštenom i poticajnom okruženju. U skladu s idejom da su kazališne tehnike i dramska pedagogija odličan medij za osnaživanje mladih, prethodno iskustvo u glumi i savršeno korištenje engleskog jezika nisu potrebni za sudjelovanje na radionicama, već samo želja za učenjem i pozitivan pristup.

Radionice se odvijaju dva puta tjedno po 60 minuta.

Priliku za upoznavanje voditelja, radionica i drugih polaznika, prijavljeni će imati tijekom oglednog tjedna sredinom rujna.

Kako je gluma u TRY theatre-u izgledala prošlih godina možete vidjeti na njihovim Facebook i Instagram stranicama, a snimke predstava na njihovom YouTube kanalu.