ŠKOLSKI SUSRETI LiDraNO 2023. – GRADSKA RAZINA – SCENSKO STVARALAŠTVO

Obavještavamo vas da će se probe za scenski dio Susreta održati u utorak, 07. siječnja 2023. u dvorani Filodrammatice (Korzo 28/1) i to:

  • za osnovne škole od 9.00h do 14.00h
  • za srednje škole od 14.00h do 15.00h

Svatko ima pravo probati jedan put na pozornici, a redoslijed proba će se održati po redoslijedu dolaska.

U prilogu pronađite program ovogodišnjih susreta koji će se održati u srijedu i četvrtak, 08. i 09. veljače 2023. u Filodrammatici. Molimo voditelje/ce učenika koji sudjeluju u pojedinačnim i/ili skupnim nastupima da pomno prouče raspored te da se pridržavaju temeljnih uputa koje ćemo dati na početku svakog dijela programa.

Upozoravamo na određeno vrijeme za organiziranu marendu koju osigurava domaćin Susreta.

!! S obzirom na veliki broj sudionika (učenika/učenica i mentora/mentorica) i mali kapacitet dvorane Filodrammatice, nažalost publika, roditelji i drugi zainteresirani promatrači neće moći prisustvovati Smotri jer se konstantnim ulascima i izlascima u/iz dvorane remeti mir u dvorani i narušava koncentracija natjecatelja.

!! S obzirom da dvorana Filodrammatice nema svoga tehničara, napominjemo mentorima skupnih scenskih nastupa da će sami morati upravljati miksetom i laptopom koji će osigurati Dom mladih (slobodni ste donijeti i svoje laptope).

Program dramskog dijela natjecanja sa točnim redoslijedom natjecanja dobit ćete na dan održavanja Susreta.

Okrugli stolovi, u kojima ćete imati priliku porazgovarati s prosudbenim povjerenstvom, održat će se u sklopu Programa (u prilogu).

Najuspješniji učenici/ce iz pojedinačnih i skupnih nastupa bit će objavljeni na stranicama Doma mladih, www.dom-mladih.hr.

Prosudbeno povjerenstvo za scenski izraz čine:

  • Zlatko Vicić, glumac Gradskog kazališta lutaka Rijeka
  • Andrea Špindel, glumica Gradskog kazališta lutaka Rijeka
  • Melita Adany, učiteljica razredne nastave OŠ SE San Nicolo, Rijeka