ŠKOLSKI SUSRETI LIDRANO 2019. – SCENSKI IZRAZ

Obavještavamo vas da će se probe za scenski dio Susreta održati u utorak, 29. siječnja 2019. u dvorani Filodrammatice (Korzo 28/1) i to:

  • za osnovne škole od 9.00h do 13.00h
  • za srednje škole od 13.00h do 14.00h

Svatko ima pravo probati jedan put na pozornici, a redoslijed proba će se održati po redoslijedu dolaska.

Program ovogodišnjih susreta održat će se u srijedu i četvrtak, 30. i 31. siječnja 2019. u Filodrammatici možete preuzeti sa stranica Doma mladih. Molimo voditelje/ce učenika koji sudjeluju u pojedinačnim i/ili skupnim nastupima da pomno prouče raspored te da se pridržavaju temeljnih uputa koje ćemo dati na početku svakog dijela programa.

Upozoravamo na određeno vrijeme za organiziranu marendu koju osigurava domaćin Susreta.

Program dramskog dijela natjecanja s točnim redoslijedom natjecanja dobit ćete na dan održavanja Susreta, ali možete ga preuzeti sa stranica Doma mladih.

!! S obzirom na veliki broj sudionika (učenika/učenica i mentora/mentorica) i mali kapacitet dvorane Filodrammatice, nažalost publika, roditelji i drugi zainteresirani promatrači neće moći prisustvovati Smotri jer se konstantnim ulascima i izlascima u/iz dvorane remeti mir u dvorani i narušava koncentracija natjecatelja.

!! S obzirom da dvorana Filodrammatice nema svoga tehničara, napominjemo mentorima skupnih scenskih nastupa da će sami upravljaju sa CD playerom koji će osigurati Dom mladih.

Okrugli stolovi, u kojima ćete imati priliku porazgovarati s prosudbenim povjerenstvom, održat će se u sklopu Programa (u prilogu).

Najuspješniji učenici/ce iz pojedinačnih i skupnih nastupa bit će objavljeni na stranicama Doma mladih, www.dom-mladih.hr.

Prosudbeno povjerenstvo za scenski izraz čine:

  • Damir Orlić, glumac Gradskog kazališta lutaka Rijeka
  • Zlatko Vicić, glumac Gradskog kazališta lutaka Rijeka
  • Vilma Lukanović, prof., učitelj- savjetnik u OŠ Gornja Vežica