RADIONICE TIJEKOM LJETNIH ŠKOLSKIH PRAZNIKA
„LJETO U DOMU MLADIH 2020“

29. LIPANJ – 17. SRPANJ 2020.

Nakon mnoštva otegotnih okolnosti uzrokovanih pandemijom korona virusa, Dom mladih sa zadovoljstvom najavljuje organizaciju i održavanje Ljeta u Domu mladih 2020! Program će se ove godine odviti u minimalno izmijenjenom obliku, poštujući mjere zaštite i upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije uzrokovane korona virusom.

Radionice u sklopu „Ljeta u Domu mladih“ odvijat će se svim radnim danima tijekom tri tjedna nakon završetka nastave u osnovnim školama, od 29. lipnja do 17. srpnja. Radionice će se održavati u jutarnjim satima od 9:00h do 10:50h i od 11:10h do 13.00h u Domu mladih. Pauza od 20 minuta između radionica predviđena je za čišćenje prostora između dviju grupa, izmjene grupa te marendu polaznika.

Polaznici će moći birati jednu ili kombinaciju dviju radionica, namijenjenih osnovnoškolskom uzrastu. Bit će ponuđeno puno radionica na različite teme – informatika, robotika, 3D printanje, ljetna škola filma, glazbeni laboratorij, vožnja bicikle, ples, gluma, mali znanstvenici, likovna radionica rukotvornica, RinovatoRI, modelari, radio postaja!

Detaljne informacije vezane za radionice, program, raspored, cijene, upise i sve ostalo bit će objavljene u ponedjeljak, 8. lipnja na našim web i facebook stranicama – pratite nas na www.dom-mladih.hr i www.facebook.com/DomMladihRi !

Predbilježbe za radionice vršit će se putem online prijavnice redoslijedom zaprimanja. Prijavnicom se iskazuje interes za upis, nakon čega ćemo Vas kontaktirati i potvrditi prijavu.

Upisi će krenuti 15. lipnja i trajati do popunjenja grupa. Prednost upisa imaju redovni polaznici aktivnosti Doma mladih tekuće školske godine, i njihov upis vršit će se 10. lipnja.