RADIONICE TIJEKOM ZIMSKIH ŠKOLSKIH PRAZNIKA – OBILJEŽAVANJE “ZIME U DOMU MLADIH”

2. i 3. siječnja 2020.

Kreativne radionice u sklopu programa „Zima u Domu mladih“ ove godine će se odviti u drugom ruhu. S obzirom na ovogodišnje skraćivanje zimskih školskih praznika uslijed štrajka prosvjetara i radne dane na koje blagdani padaju, ove godine ćemo obilježiti „Zimu u Domu mladih“ održavanjem besplatnih radionica!

Radionice će se održati 2. i 3. siječnja 2019. u jutarnjim satima od 9.00h do 11.00h i od 11.00h do 13.00h u Domu mladih. Radionice su namijenjene osnovnoškolskom uzrastu.

RADIO POSTAJA DM

uređivanje radio emisija, režija, produkcija, puštanje muzike…

TERMIN: 9.00-11.00

LIKOVNA RADIONICA «MIĆA RUKOTVORNICA»

slikanje, crtanje, izrada svega od svačega…

TERMIN: 11.00-13.00

MAGIC THE GATHERING

upoznavanje s igrom, kartama, igranje…

TERMIN: četvrtak 9.00-13.00

KAKO PRIJAVITI DIJETE:

1. Ispuniti ONLINE prijavnicu koja će biti dostupna od 11. odnosno 12. prosinca. Ispunjavanjem online prijavnice iskazujete interes za upis. Ona ne podrazumijeva direktan upis u traženu radionicu. Upisi se mogu zaključiti i potvrditi tek nakon dogovora sa koordinatoricom upisa Doma mladih koja će Vas kontaktirati ukoliko ste točno upisali broj telefona/mobitela za kontakt radi dogovora oko detalja upisa. Online prijavnice će se obrađivati redoslijedom kojim budu pristizale.

Prednost upisa u radionice imaju polaznici redovnih aktivnosti Doma mladih i njihov upis vršit će se u srijedu 11. prosinca 2019. Redovnim polaznikom smatra se dijete koje redovno dolazi na radionice u Dom mladih tokom trajanja školske godine, 1-2 puta tjedno na npr. informatiku, robotiku, ples…

2. Ispunjenu i potpisanu suglasnost poslati poštom ili donijeti osobno (Laginjina 15, Rijeka) ili skenirati i poslati e-mailom na [email protected]; suglasnosti poslane faksom ne uvažavamo.

!!! Polaznici čiji roditelji nisu do početka Zime u Domu mladih dostavili potpisanu suglasnost i kopiju uplatnice bit će ispisani (obrazac suglasnosti možete preuzeti niže dolje ili osobno u Domu mladih).

ONLINE prijavnica za polaznike redovnih aktivnosti Doma mladih bit će dostupna od 11.prosinca 2019. od 8.00h, a za sve ostale zainteresirane bit će dostupna od 12.prosinca 2019. od 8.00h.

!!!PRIJAVE OSOBNO, TELEFONOM, E – MAILOM KOJI NISU ONLINE PRIJAVNICA, ILI PUTEM PORUKE NA TELEFONSKOJ SEKRETARICI NE PRIMAMO