RADIONICE DRUŠTVENIH IGARA U DOMU MLADIH

Dom mladih započinje s održavanjem radionica društvenih igara u svojim prostorima!

U sklopu projekta GAME HUB – razvoj kulture igranja društvenih igara, organiziraju se radionice društvenih igara za djecu, mlade i zainteresirane pojedince. Na ovim radionicama će zainteresirani imati priliku igrati moderne društvene igre, a započinjemo s poznatom Dungeons & Dragons!

Moderne društvene igre, osim što su zabavne, razvijaju kreativno-apstraktno mišljenje, kao i društvene vještine. Igranje društvenih igara potiče razvoj jezika, razvija koncentraciju, uči kako surađivati i gubiti, umanjuje anksioznost i povezano je s drugim brojnim dobrobitima kognitivnog i socio-emocionalnog razvoja. D&D ili Dungeons and Dragons je tabletop roleplaying igra koja se igra na temelju kooperativnog stvaranja priče uz elemente improvizacije i umjetničkog izražavanja.

Radionice će se odvijati petkom od 17 do 20h u Domu mladih, s početkom 2. listopada 2020.

Radionice su besplatne, uz obaveznu prijavu. Prijaviti se može na ispod priloženoj ONLINE PRIJAVNICI. Broj mjesta je ograničen. Nakon prijave očekujte naš poziv u roku od jednog radnog dana.

Projekt je sufinanciran od strane Poslovnog kluba PartneRi. Provodi se u suradnji s udrugama i pojedincima iz udruga društvenih igara.

UPDATE: sva mjesta su trenutno popunjena. Ukoliko ste zainteresirani, ispunite prijavnicu i stavit ćemo Vas na listu čekanja. Obavijestit ćemo Vas kada se oslobodi mjesto na radionici.