PREZENTACIJA DOMA MLADIH U TOWER CENTRU

Dom mladih u subotu 8.prosinca 2018. u suradnji s Tower centrom Rijeka organizira prezentaciju svojih programa i radionica.
Na 4.katu Tower centra od 17.00 do 19.00 sati pripremili smo bogati zabavni i radionički program.

U BOŽIĆNOM UGOĐAJU SVI PREMA TOWERU PUTUJU. ŽELE VIDJETI ŠTO DJECA IZ DOMA MLADIH SVE ZNAJU RADITI. PLEŠU, GLUME, SNIMAJU, SVIRAJU, PRINTAJU, EKSPERIMENTIRAJU, REŽU, LJEPE, IZRAĐUJU…

DOĐI I TI…

Probaj – Nauči – Istraži

Od 17.00 do 18.30 sati u ZABAVNOM dijelu PROGRAMA nastupit će PLESNA UDRUGA RI dance, DJEČJI ZBOR KapBENDOVI GLAZBENOG STUDIJA DOMA MLADIH: Abrakadabra, T.C.T., Do Du MaaN i King.

Od 17.00 do 19.00 sati djeca mogu sudjelovati u RADIONIČKOM PROGRAMU. Svaka radionica nudi kratki, interaktivni zadatak, a moći će se vidjeti 3D PRINTER i probati upravljati STEMI ROBOTOM na punktu Robotike i 3D printeraja, pogledati filmove na punktu Video grupe, probati izraditi nešto od svačega na punktu Miće rukotvornice, na punktu Modelara probati izraditi nešto iz drva koristeći strojni i ručni alat, vidjeti i isprobati IZVESTI POKUS s polaznicima na punktu Znanstvenog laboratorija, pokušati razriješiti umnu ZAVRZLAMU na punktu Centra za poticanje darovitosti.