EDUKACIJA UČITELJA RAZREDNE NASTAVE „DIGITALNI ALATI“ U SKLOPU PROJEKTA KANDELA

Dom mladih u sklopu projekta „Jačanje kapaciteta Doma mladih u pružanju podrške darovitoj djeci u programima tehničke kulture KANDELA“ organizira edukaciju učitelja razredne nastave pod nazivom „Digitalni alati“. Kroz sudjelovanje na edukaciji polaznici će steći kompetencije za primjenu digitalne tehnologije u odgoju i obrazovanju definirane Okvirom za digitalnu kompetenciju korisnika u školi. Isto tako cilj je putem neformalnog obrazovanja jačati njihove kompetencije kako bi dobili potrebne alate koji im mogu pomoći u kreiranju dodatnog sadržaja za svoje potencijalno darovite učenike u redovnoj nastavi.

Edukacija „Digitalni alati“ sastoji se od 3 radionice po 4h:

Edukacija će se provesti krajem mjeseca kolovoza, točnije od 29. do 31. kolovoza u prostorima Doma mladih. Točno vrijeme održavanja javit ćemo nakon zaprimanja i zaključivanja prijava. Više o samoj edukaciji, o svakoj pojedinoj radionici, njezinom trajanju, ishodima možete pročitati na poveznici.

Broj mjesta na edukaciji je ograničen stoga je potrebno poslati online prijavnicu najkasnije do 25. kolovoza 2022. Radionice su besplatne za sve polaznike, jer su svi troškovi pokriveni iz Javnih potreba tehničke kulture Primorsko- goranske županije. Prijava na edukaciju odnosi se na sve tri radionice te će po završetku sudionici dobiti potvrdu o pohađanju edukacije u trajanju od 12h.

Neovisno o prijavi na edukaciji, molimo učitelje razredne nastave da ispune anketni upitnik, dostupan putem poveznice, koji će poslužiti za procjenjivanje općenito razine znanja učitelja razredne nastave iz digitalnih alata. Učitelji mogu ispuniti upitnik neovisno o prijavi na edukaciju.