17. ŠKOLA KLIZANJA – PRIJAVE ZATVORENE

Klizalište “Morska pahuljica” na Gatu Karoline Riječke

Grad Rijeka u suradnji s Domom mladih organizira 17. Školu rekreativnog klizanja!

Škola će se održavati svim radnim danima za vrijeme zimskih školskih praznika od 27. prosinca 2021. do 07. siječnja 2022. u terminima od 9.00 do 16.00h.

Škola klizanja namijenjena je osnovnoškolskoj djeci te je besplatna. Za polaznike/ce koji nemaju svoje klizaljke, najam klizaljki iznosit će 10 kuna po danu.

Veoma je važno napomenuti kako će se škola održavati ukoliko epidemiološke mjere i javnozdravstvene okolnosti to budu dopuštale. Pritom će program biti organiziran prema svim aktualnim epidemiološkim mjerama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
Ističemo kako se prijave obrađuju prema redu pristizanja zbog čega vas molimo da ispunite prijavnicu čim prije po otvaranju upisa. Također, molimo vas za strpljenje prilikom obrade prijava.

KAKO UPISATI DIJETE:

1. Ispuniti ONLINE prijavnicu. Ispunjavanjem online prijavnice iskazujete interes za upis u Školu klizanja. Ona ne podrazumijeva direktan upis. Upisi se mogu zaključiti i potvrditi tek nakon dogovora s koordinatoricom upisa Doma mladih (koja će Vas kontaktirati ukoliko ste točno upisali broj telefona / mobitela za kontakt). Online prijavnice će se obrađivati redoslijedom kojim budu pristizale.

!! Prijave osobno, telefonom, e-mailom koji nisu online prijavnica ne primamo.

2. Ispunjenu i potpisanu suglasnost poslati poštom ili donijeti osobno (Laginjina 15, Rijeka) ili skenirati i poslati e-mailom na [email protected]; suglasnosti poslane faksom ne uvažavamo.

!! Polaznici/ce čiji roditelji nisu do početka Škole klizanja dostavili potpisane suglasnosti bit će ispisani (obrazac suglasnosti možete preuzeti niže dolje ili osobno u Domu mladih).

EPIDEMIOLOŠKE MJERE:

U svrhu mogućnosti provođenja, prostor i program Škole klizanja bit će prilagođeni kako bi se osiguralo poštivanje epidemioloških mjera. Šator u kojem se nalazi klizalište bit će prilagođen podizanjem bočnih strana kako bi se prostor klizališta otvorio. Roditeljima će biti zabranjen ulaz na klizalište, djeca će klizati u manjim grupama, a termini klizanja će biti izmijenjeni kako bi se osiguralo vrijeme za dezinfekciju klizaljki i izlaska / ulaska u klizalište bez miješanja grupa. Iz tog razloga molimo sve roditelje i djecu da poštuju dogovoren termin klizanja i da se pridržavaju vremenskih okvira. Na ulazu je obavezna dezinfekcija ruku, nošenje maski za čitavo vrijeme boravka na klizalištu i pridržavanje propisane fizičke udaljenosti. O svim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pročitajte u dokumentu Preporuke za rad klizališta na otvorenom.

Evidencija dolazaka na klizalište bit će vođena, kao i proteklih godina.

Sve dodatne mjere koje budu na snazi do i nakon 27. prosinca bit će također primijenjene, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni. Molimo sve sudionike programa, djecu i roditelje, da se strogo pridržavaju ovih mjera.