17. ŠKOLA KLIZANJA

Klizalište “Morska pahuljica” na Gatu Karoline Riječke

Grad Rijeka u suradnji s Domom mladih organizira 17. Školu rekreativnog klizanja na riječkom klizalištu “Morska pahuljica” na Gatu Karoline Riječke. Škola će se održavati svim radnim danima za vrijeme zimskih školskih praznika od 27. prosinca 2021. do 07. siječnja 2022. u terminima od 9.00 – 16.00h, ukoliko epidemiološke mjere i javnozdravstvene okolnosti to budu dopuštale.

Program će biti organiziran prema svim aktualnim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera na snazi. Šator će biti prilagođen podizanjem bočnih strana kako bi se prostor klizališta otvorio. Roditeljima će biti zabranjen ulaz, djeca će klizati u manjim grupama, predviđeno je vrijeme za dezinfekciju klizaljki i izlaska / ulaska kako se grupe ne bi miješale.

Sve dodatne mjere koje budu na snazi do i nakon 27. prosinca bit će također primijenjene, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Škola klizanja namijenjena je osnovnoškolskoj djeci i za polaznike/ce je besplatna. Za polaznike/ce koji nemaju svoje klizaljke, najam klizaljki iznosit će 10 kuna po danu.

Upisi kreću u ponedjeljak, 13. prosinca 2021. u 8.00h i bit će mogući isključivo putem online prijavnice koja će biti dostupna u ponedjeljak od 8.00h na stranicama Doma mladih pod „Novosti“. Ispunjavanjem online prijavnice iskazujete interes, a upis se potvrđuje nakon što vas koordinatorica upisa Doma mladih kontaktira. Više informacija i detalja bit će dostupno na objavi u ponedjeljak.*

* Ukoliko vam se u ponedjeljak u 8.00h ne prikaže nova objava, molimo pritisnite opciju „Osvježi / Refresh“ na vašim internetskim preglednicima kako biste ju mogli vidjeti.