15. ŠKOLA KLIZANJA

Klizalište “Morska pahuljica” na Gatu Karoline Riječke

Grad Rijeka u suradnji s Domom mladih organizira 15. po redu Školu klizanja koja će se održavati svim radnim danima za vrijeme zimskih školskih praznika
od 24. prosinca 2019. do 3. siječnja 2020. u terminima od 9.00h do 16.00h.

Upisati se mogu osnovnoškolska djeca koja mogu pohađati minimalno jedan tjedan Škole klizanja. Škola klizanja je besplatna. Za polaznike/ce koji nemaju svoje klizaljke, najam klizaljki iznosit će 10,00kn po danu.

Prednost upisa u Školu klizanja imaju djeca koja nikada nisu sudjelovala u Školi klizanja, a prošle godine su bila upisana na Listu čekanja (otprilike 10 djece). Njih će Dom mladih kontaktirati prije početka upisa.

KAKO UPISATI DIJETE:

1. Ispuniti ONLINE prijavnicu. Ispunjavanjem online prijavnice samo iskazujete interes za upis u Školu klizanja. Ona ne podrazumijeva direktan upis u traženi termin. Upisi se mogu zaključiti i potvrditi tek nakon dogovora s koordinatoricom upisa Doma mladih (koja će Vas kontaktirati ukoliko ste točno upisali broj telefona / mobitela za kontakt). Online prijavnice će se obrađivati redoslijedom kojim budu pristizale.

!!! Prijave osobno, telefonom, e-mailom koji nisu online prijavnica ne primamo.

2. Ispunjenu i potpisanu suglasnost poslati poštom ili donijeti osobno (Laginjina 15, Rijeka) ili skenirati i poslati e-mailom na [email protected]; suglasnosti poslane faksom ne uvažavamo.

!!! Polaznici/ce čiji roditelji nisu do početka Škole klizanja dostavili potpisane suglasnosti bit će ispisani (obrazac suglasnosti možete preuzeti niže dolje ili osobno u Domu mladih).