16. ŠKOLA KLIZANJA – UPISI

Klizalište “Morska pahuljica” na Gatu Karoline Riječke

Grad Rijeka u suradnji s Domom mladih organizira 16. Školu rekreativnog klizanja!

Škola će se održavati svim radnim danima za vrijeme zimskih školskih praznika od 28. prosinca 2020. do 15. siječnja 2021. u terminima od 9 do 16 sati.

Škola klizanja namijenjena je osnovnoškolskoj djeci te je besplatna. Za polaznike/ce koji nemaju svoje klizaljke, najam klizaljki iznosit će 10 kuna po danu.

Veoma je važno napomenuti kako će se škola održati ukoliko epidemiološke mjere i javnozdravstvene okolnosti to budu dopuštale. Pritom će program biti organiziran prema svim aktualnim epidemiološkim mjerama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Molimo sve sudionike programa da se pridržavaju mjera bez iznimke. Više o mjerama pročitajte u nastavku.

Ističemo kako se prijave obrađuju prema redu pristizanja zbog čega vas molimo da ispunite prijavnicu čim prije po otvaranju upisa, posebice s obzirom na smanjene grupe zbog epidemioloških uvjeta. Također, molimo vas za strpljenje prilikom obrade prijava.

KAKO UPISATI DIJETE:

1. Ispuniti ONLINE prijavnicu. Ispunjavanjem online prijavnice iskazujete interes za upis u Školu klizanja. Ona ne podrazumijeva direktan upis. Upisi se mogu zaključiti i potvrditi tek nakon dogovora s koordinatoricom upisa Doma mladih (koja će Vas kontaktirati ukoliko ste točno upisali broj telefona / mobitela za kontakt). Online prijavnice će se obrađivati redoslijedom kojim budu pristizale.

!! Prijave osobno, telefonom, e-mailom koji nisu online prijavnica ne primamo.

2. Ispunjenu i potpisanu suglasnost poslati poštom ili donijeti osobno (Laginjina 15, Rijeka) ili skenirati i poslati e-mailom na info@dom-mladih.hr; suglasnosti poslane faksom ne uvažavamo.

!! Polaznici/ce čiji roditelji nisu do početka Škole klizanja dostavili potpisane suglasnosti bit će ispisani (obrazac suglasnosti možete preuzeti niže dolje ili osobno u Domu mladih).

EPIDEMIOLOŠKE MJERE:

U svrhu mogućnosti provođenja, prostor i program Škole klizanja bit će prilagođeni kako bi se osiguralo poštivanje epidemioloških mjera. Šator u kojem se nalazi klizalište bit će prilagođen podizanjem bočnih strana kako bi se prostor klizališta otvorio. Roditeljima će biti zabranjen ulaz na klizalište, djeca će klizati u manjim grupama, a termini klizanja će biti izmijenjeni kako bi se osiguralo vrijeme za dezinfekciju klizaljki i izlaska / ulaska u klizalište bez miješanja grupa. Iz tog razloga molimo sve roditelje i djecu da poštuju dogovoren termin klizanja i da se pridržavaju vremenskih okvira. Na ulazu je obavezna dezinfekcija ruku, nošenje maski za čitavo vrijeme boravka na klizalištu i pridržavanje propisane fizičke udaljenosti. Evidencija dolazaka na klizalište bit će vođena, kao i proteklih godina. O svim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pročitajte u dokumentu Preporuke za rad klizališta na otvorenom.

Sve dodatne mjere koje budu na snazi do i nakon 28. prosinca bit će također primijenjene, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni. Molimo sve sudionike programa, djecu i roditelje, da se strogo pridržavaju ovih mjera.

PRIJAVE ZA ŠKOLU KLIZANJA SU POPUNJENE – PRIJAVLJENI SE UPISUJU NA LISTU ČEKANJA