dom mladih

Laginjina 15, Rijeka

KONTAKTI

Facebook - DOM MLADIH

PRIJAVA NA NEWSLETTER DOMA MLADIH

Facebook - DOM MLADIH

dvorac stara sušica

Karolinska 85, Ravna Gora

KONTAKTI

KAZALIŠTE MLADIH KAMOV

OSNOVNOŠKOLSKI I SREDNJOŠKOLSKI UZRAST

Kazališna radionica RKM „Kamov“ pilot je projekt HNK Ivana pl. Zajca,  namijenjen prije svega djeci i mladima koji se žele u slobodno vrijeme kreativno izraziti u umjetničkom području izvedbenih umjetnosti (gluma, pjevanje, scenski pokret). Program nije usmjeren profesionalnoj izobrazbi polaznika i polaznica, nego prije svega učenju o kazalištu pod vodstvom stručnih i profesionalnih voditelja u okviru poznatih ustanova poput HNK Ivana pl. Zajca i Doma mladih. Polaznike i polaznice će se tijekom jedne sezone teoretski podučiti o brojnim kazališnim temama, kazališnoj tradicijii naših prostora, ali i dati osnovne iz područja glume, pjevanja i scenskog pokreta što će u konačnici rezultirati završnom kazališnom izvedbom/ predstavom (npr. mjuzikl) u HNK Ivana pl. Zajca.  S polaznicima i polaznicima radit će stručnjaci i profesionalni umjetnici, članovi ansambla Opere, Hrvatske i Talijanske drame te Baleta HNK Ivana pl. Zajca.

Audicija će se održati u srijedu 27.rujna 2017. i to u 17.00h za učenike i učenice od 5. do 8.r. i u 19.30h za učenike i učenice srednje škole. Za prijavu na audiciju potrebno je ispuniti online prijavnicu.

Za audiciju može se pripremiti neki monolog, recitacija, može se otpjevati neka pjesma ili nešto otplesati ukoliko kandidat to želi. Na audiciju se može doći i bez pripreme. Obavezan je samo osmijeh na licu.

Kazalište Mladih Kamov održavat će se SRIJEDOM i to mlađa grupa namijenjena učenicima od 5. do 8.r.OŠ  od 17.00 do 19.15, a starija grupa namijenjena učenicima od 19.30 do 21.00.

VODITELJ: IGOR VLAJNIĆ

ONLINE PRIJAVNICA

Mjesečna članarina: 200,00kn