13.ŠKOLA KLIZANJA

Klizalište “Morska pahuljica” na Gatu Karoline Riječke

Grad Rijeka u suradnji s Domom mladih i ove godine za vrijeme zimskih školskih praznika organizira 13. po redu Školu klizanja

od 27. prosinca 2017. do 12. siječnja 2018. u terminima od 8.00h do 16.00h

U Školu klizanja mogu se upisati osnovnoškolska djeca koji mogu pohađati minimalno jedan tjedan Škole klizanja.  Upisani polaznik/ polaznica dolazi svim radnim danima tokom zimskih školskih praznika u dogovorenom terminu i kliže 45 minuta. Škola klizanja je besplatna. Polaznik/ce koji/e nemaju svoje klizaljke, svaki dan plaćaju najam klizaljki na klizalištu u iznosu od 10,00kn.

 datumi održavanja Škole klizanja

termini održavanja Škole klizanja

KAKO PRIJAVITI DIJETE:

1.ISPUNITI ON LINE PRIJAVU

Ispunjavanjem online prijavnice samo iskazujete interes za upis u Školu klizanja. Ona ne podrazumijeva direktan upis u traženi termin. Upisi se mogu zaključiti i potvrditi tek nakon dogovora sa koordinatoricom upisa Doma mladih (koja će Vas kontaktirati ukoliko ste točno upisali broj telefona/mobitela za kontakt). Online prijavnice će se obrađivati redoslijedom kojim budu pristizale.

!!!Prijave osobno, telefonom, e-mailom koji nisu online prijavnica ili putem poruke na telefonskoj sekretarici ne primamo.

2.ISPUNITI I POSLATI SUGLASNOST

Ispunjenu i potpisanu suglasnost poslati poštom ili donijeti osobno (Laginjina 15, Rijeka) ili skenirati i poslati e-mailom na info@dom-mladih.hr; suglasnosti poslane faksom ne uvažavamo.

!!!Polaznici/ce čiji roditelji nisu do početka Škole klizanja dostavili potpisane suglasnosti bit će ispisani (obrazac suglasnosti možete preuzeti niže dolje ili osobno u Domu mladih).

KAKO ZNATI DA JE PRIJAVA USPJEŠNO POSLANA

Ukoliko ste ispunili sve tražene podatke  u online prijavnici, upisali verifikacijski broj na kraju prijavnice, te kliknuli Pošalji, na ekranu bi Vam se trebala pojaviti poruka da je Vaša predbilježba poslana. Isto tako na e-mail koji ste upisali u prijavnicu bit će Vam poslana obavijest sa kopijom prijavnice.

ONLINE PRIJAVNICA (bit će dostupna od 11.prosinca 2017. od 8.00h)

OBRAZAC SUGLASNOSTI 

!!!!Prednost pri upisu u Školu klizanja imat će djeca koja su prošle godine ostala na listi čekanja, a koja nikada nisu pohađala Školu klizanja (cca 20-tak djece).  Njih će Dom mladih kontaktirati prije početka Škole klizanja.

Kontak osoba: Sanja Lipovac, koordinatorica programskih aktivnosti, 051/500-132, koordinator@dom-mladih.hr